Gouden Televizier-Ring

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2020

23 september 2020 19:10 | televizier-ring | Door Televizier

Vorig jaar werd de Televizier-Ster Online-Videoserie voor het eerst uitgereikt, maar ook dit jaar waren er weer meer dan genoeg online pareltjes te vinden die een nominatie verdienen. RTL Boulevard verraste #BOOS van Tim Hofman en BNNVARA, Jachtseizoen 2019 van StukTV en De Politievlog van Jan-Willem!

#BOOS

Tim Hofman werd gisteravond al genomineerd voor de Televizier-Ster Presentator. Maar RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade komt daarna even terug met nog een gouden envelop met een nominatie voor de Televizier-Ster Online-Videoserie. "Dat vind ik fantastisch. #BOOS is echt mijn kindje."

Jachtseizoen 2019

Giel dacht rustig op vakantie te gaan, tot RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting hem belde met goed nieuws en een gouden envelop. "Yesss! Keihard! Vorig jaar kaapte Nienke plas hem voor mijn neus weg!"

Politievlog

Jan-Willem werd door Lex Uiting naar een digitaal interview gelokt. Ook de gouden envelop doet mee. "Het zou toch niet... Ik vind dat heel erg bijzonder", roept een blije politievlogger!

Kijk hier onder terug hoe RTL Boulevard de genomineerden verraste!

Op 8 oktober zien we tijdens de live-uitreiking van de Gouden Televizier-Ring wie er vandoor gaat met de Televizier-Ster Online-Videoserie.

Meer over