Gouden Televizier-Ring 2016: de tussenstand

14 september 2016 19:15 | televizier-ring | Door Televizier

© ANP

Half Hilversum ligt wakker van de vraag wie dit jaar de Gouden Televizier-Ring zal gaan winnen. Deze programma's maken tot nu toe de meeste kans op de Ring.

Dit is op dit moment de tussenstand voor de Gouden Televizier-Ring 2016. 

De top-10 bestaat uit (op alfabetische volgorde):

* Beste zangers (Avrotros)
* Chantal blijft slapen (RTL 4)
* Dance dance dance (RTL 4)
* Expeditie Robinson (RTL 5)
* Floortje naar het einde van de wereld (VARA)
* Geer & Goor: Zoeken een hobby (RTL 4)
* Heel Holland bakt (MAX)
* Moordvrouw (RTL 4)
* Over mijn lijk (BNN)
* Penoza IV (KRO-NCRV)

Momentopname

“Het is weer een heel spannende verkiezing”, vertelt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier. “De top-10 wisselt elke dag, fans stemmen massaal op hun favoriete programma. Deze tussenstand is dan ook niets meer dan een momentopname, maar wel een heel belangrijke.”

Stemmen kan nog

Het publiek kan nog tot maandagochtend 26 september 10.00 uur op Televizier.nl/ring stemmen op de Gouden Televizier-Ring, Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren voor beste Presentator, Presentatrice, Acteur en Actrice.

Afbeelding

Gala

Op maandag 26 september worden de drie finalisten per categorie bekendgemaakt. De publieksprijzen worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 13 oktober in de HMH in Amsterdam. Avrotros zendt dit gala live uit op NPO 1. Tijdens de uitzending mag het publiek nog eenmaal stemmen op de drie finalisten van de Gouden Televizier-Ring; de winnaar wint die avond deze prestigieuze publieksprijs.

Meer over