Spannende strijd

Stem nu voor de 2e kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2022 [GESLOTEN]

15 februari 2022 10:00 | televizier-ring | Door Judith Regeling

© Nathan Reids
Welk programma heeft de afgelopen tijd de meeste indruk op jou gemaakt? Dat mag je nu laten horen. De tweede kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2022 is namelijk begonnen en wie weet maakt jouw stem het verschil.

De vijf programma's die uiteindelijk de meeste stemmen krijgen, gaan door naar de grote nominatieronde die deze zomer plaatsvindt.

Gouden Televizier-Ring 2022

Jouw stem is dus belangrijker dan ooit, want alleen in deze ronde kunnen de programma's die tussen 1 november en 1 februari 2022 minimaal tweemaal op televisie waren én aan de kijkcijferdrempel voldeden, zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland: de Gouden Televizier-Ring 2022.

Stempagina

Stemmen kan tot woensdag 2 maart 10 uur op de bekende pagina www.televizier.nl/ring. Daar staan alle programma’s die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde.

Stem nu, klik hier!

Eerdere kanshebbers 

In deze eerste kwalificatieronde kon er al gestemd worden op programma’s die minimaal twee keer zijn uitgezonden tussen 1 augustus 2021 en 31 oktober 2021. Het publiek liet massaal van zich horen en koos uiteindelijk voor (op alfabetische volgorde): 100 Dagen In je Hoofd (VPRO), Boerderij van Dorst (BNNVARA), Chansons (BNNVARA), De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt (Videoland) en Jachtseizoen (SBS6).

 Lees ook: Winnaars Eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2022 

Reglement

Door het jaar heen zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma’s worden gekozen. Daarna geeft de redactie van Televizier aan het einde van dit nog vijf wildcards weg, zodat in september in totaal 25 programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring.

Meer over