Luuk Ikink en Richard Groenendijk achten kans op Talent Award klein

De Televizier Aanstormend Talent Award is dit jaar voor Ruud Feltkamp. Althans, dat verwachten zijn concurrenten Luuk Ikink en Richard Groenendijk.

Beide heren deden deze opmerkelijke uitspraak woensdagavond in RTL Late Night. 

"Aanstormend? Ik ben bijna 80!"

Richard was te gast om te vertellen over de humor van de onlangs overleden Joan Rivers, maar Humberto Tan stipte ook het feit aan dat zowel Groenendijk als RTL Late Night nieuwsduider Luuk Ikink genomineerd zijn voor de Televizier Aanstormend Talent Award. Richard gaf toe dat hij die nominatie in eerste instantie een beetje gek vond. "Aanstormend talent? Ik ben bijna 80! Maar toen ik hoorde dat René van der Gijp en Erica Terpstra een paar jaar geleden voor dezelfde categorie genomineerd waren, vond ik 't hartstikke leuk."

Luuk en Richard maken geen kans

Toch waren zowel Luuk als Richard het er over eens dat ze kansloos zijn. "We hebben het er over gehad, we gaan allebei naar het gala toe maar over de uitslag zijn we 't eens: we hebben geen campagne gevoerd. En Ruud Feltkamp die zit natuurlijk in Goede Tijden... en die heeft volgens mij die hele fanschare gemobiliseerd." Luuk valt bij: "70.000 followers op Twitter, da's best veel natuurlijk." 

Overigens is ook Humberto Tan in de race voor een prijs, hij is genomineerd in de categorie Zilveren Ster Man. Of en hoe Luuk en Humberto de donderdagavondeditie van RTL Late Night gaan presenteren, blijft nog even de vraag.

Meer over:

Reageren