Pauls Puber Kookshow wint De Gouden Stuiver 2016

13 oktober 2016 23:21 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten

Pauls puber kookshow is de winnaar van de Gouden Stuiver 2016. Co-host Janny van der Heijden nam de prijs vol trots in ontvangst

Pauls puber kookshow had geduchte concurrentie in de vorm van de jeugdserie Brugklas en realityshow Puberruil. In zijn programma praat Paul, zelf vader van twee pubers, met tieners over actuele zaken en problemen die hen bezighouden. Ook wordt er gekookt en is er ruimte voor pret, doorgaans in de vorm van kliederige spelletjes met bekende Nederlanders.

Lof van Janny

Paul was verhinderd omdat hij moest spelen in Moeders en zonen, maar had culinair journaliste en rechterhand Janny van der Heijden gestuurd in het geval dat hij mocht winnen. Janny benadrukte het belang van samen koken in het contact tussen ouder en (puberend) kind waarna Paul zich via een videoboodschap tot de menigte richtte.

Prijzen

Het is niet de eerste keer dat Paul in de prijzen valt tijdens het Televizier-Ring Gala. In 2006 won hij de Zilveren Ster voor beste mannelijke presentator. In 2008 ontving hij die prijs opnieuw, plus een Gouden Televizier-Ring voor zijn wensenprogramma Mooi! Weer De Leeuw.

Meer over