Stembus gesloten

Winnaars vierde kwalificatie Gouden Televizier-Ring 2020

5 augustus 2020 10:18 | televizier-ring | Door Televizier

© Televizier
De stembus is gesloten, de stemmen geteld. Dit zijn de vijf winnaars van de vierde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2020!

De afgelopen twee weken is er opnieuw massaal gestemd op de leukste, mooiste en ontroerendste programma’s van het afgelopen tv-kwartaal. Vandaag maken we bekend welke vijf programma’s door zijn naar de grote nominatieronde voor de 55e Gouden Televizier-Ring!

Dit zijn in alfabetische volgorde de winnaars van Kwalificatieronde 4

  • Beter laat dan nooit (RTL 4)
  • Fred: Het andere gezicht (Videoland)
  • Het echte leven in de dierentuin (NTR)
  • Het familiediner (EO)
  • Nick, Simon & Kees: Homeward bound (AVROTROS)

 

De winnaars

Beter laat dan nooit, Fred: Het andere gezicht, Het echte leven in de dierentuin, Het familiediner en Nick, Simon en Kees: Homeward bound vormen nu samen met de 15 winnaars van de voorgaande drie rondes (winnaars ronde 1, ronde 2, ronde 3) de selectielijst. Komende maand komen daar via wildcards nog vijf titels bij. Die programma’s waren prachtig, maar trokken bijvoorbeeld net te weinig kijkers om mee te mogen doen of waren wel het gesprek van de dag, maar kregen nét te weinig stemmen tijdens de kwalificatierondes.

Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Als de lijst met 25 titels compleet is, start in augustus de grote nominatieronde. Dan kan er ook gestemd worden voor de Televizier-Sterren die ook tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala worden uitgereikt. En natuurlijk kunnen er ook dan weer geweldige prijzen gewonnen worden! 

Het Gouden Televizer-Ring Gala is op 8 oktober in Carré te Amsterdam. Het gala wordt rechtstreeks uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1.

Meer over