Hartverscheurende zaak voor Danni Lowinski

22 Januari 2014 15:08 | tv-serie | Door Televizier

Advocate Danni Lowinski krijgt te maken met een hart­verscheurende zaak. Een baby dreigt het land te worden uit­gezet nadat haar moeder is overleden.

De barmhartige Danni (Marlijn Weerdenburg) trekt zich het lot van het kleintje aan, gaat op zoek naar de biologische vader en komt vervolgens terecht bij Peter Huystee. Deze tandarts heeft het kindje verwekt en is de enige die ervoor kan zorgen dat het baby’tje in Nederland kan blijven.

Daniël Boissevain

Bekende gastacteurs Daniël Boissevain neemt de rol van Peter Huystee voor zijn rekening. De van All Stars en Gooische Vrouwen bekende acteur is op het moment veel op tv, want hij zat onlangs in Sophie’s Web en speelt nu in de dagelijkse BNN-serie StartUp de keiharde vastgoedmagnaat Bert de Vries.

Jeroen Woe

Naast Daniël zijn er in deze aflevering van Danni Lowinski nog meer bekende gezichten te zien. Dat van cabaretier Jeroen Woe bijvoorbeeld. Die is tegenwoordig vooral bekend vanwege zijn deelname aan het panel van De Kwis, maar hij was al eens eerder als acteur in een serie te zien. Jeroen maakte in 1993, op jonge leeftijd, al zijn debuut in de ziekenhuis­serie Medisch Centrum West, maar hield het daarna bij cabaret.

Vader Piotr

Tot nu dan, want in Danni Lowinski speelt hij een vegetarische kok die aan de slag wil in het stamcafé van Danni’s vader Piotr (Michiel Romeyn). Hij schakelt de advocate in, omdat hij vindt dat hij wordt gediscrimineerd.

Actrice Marlijn Weerdenburg vertelt nog meer over het tweede seizoen van Danni Lowinski.

Meer over