The Conners

Juliette Lewis heeft rol te pakken in spin-off Roseanne Barr

26 september 2018 11:23 | tv-serie | Door Jacob-Jan van de Groep

© EPA
Juliette Lewis heeft een rol te pakken in The Conners. In de spin-off van Roseanne speelt Lewis de nieuwe vriendin van David, die officieel nog getrouwd is met dochter des huizes Darlene.

In de reboot van Roseanne kwam het personage Blue (Juliette Lewis) al eens ter sprake. Een gezicht werd er nog niet aan gegeven. Dat is nu wel anders. De 45-jarige actrice maakte haar nieuwe rol bekend via Instagram.

Gastrol

Juliette deelde een foto van de set met Johnny Galecki (The Big Bang Theory) en Sara Gilbert (Will & Grace) en schreef daarbij: "Dit is mijn grote nieuws, kijk eens waar ik mee bezig ben." Met haar post werd gelijk ook bekend dat Johnny weer als David te zien is in de serie. In het afgelopen seizoen van Roseanne had hij een gastrol.

Tweet

In The Conners is geen plek meer voor Roseanne Barr. Ze werd door ABC ontslagen na een racistische tweet. De comédienne maakte onlangs bekend dat ze teleurgesteld is over de manier waarop haar gelijknamige personage uit de serie wordt geschreven. Roseanne is volgens haar in The Conners overleden na een overdosis medicijnen. "Ze beledigen alle mensen die van deze familie hielden", liet ze weten. "Maar er is niets wat ik eraan kan doen. Het is klaar. Het is voorbij."

De nieuwe show gaat op 16 oktober van start.

Meer over