Veronica neemt na 10 jaar afscheid van Two And A Half Men

20 April 2015 16:05 | tv-serie | Door Televizier

© Warner

Het laatste seizoen van Two And A Half Men wordt vanaf mei uitgezonden op Veronica. Daarna moet de zender het voor het eerst in tien jaar zonder de sitcom doen.

Two And A Half Men eindigde in Amerika al op twee maanden geleden, maar de Veronica-kijkers staat nog een heel seizoen te wachten. Vanaf 2 mei programmeert de mannenzender elke zaterdag een dubbele aflevering van de twaalfde, allerlaatste reeks.

Veronica

Veronica begon in maart 2005 met Two And A Half Men. De sitcom liep toen al twee jaar in de Verenigde Staten en was daar erg succesvol. Ook voor Veronica werd het een vaste waarde. "Zo scoorde vorig nieuw seizoen maar liefst 7,8% marktaandeel in de doelgroep 20-34 jaar," laat de zender weten. Na tien jaar zal Veronica het binnenkort toch echt zonder de serie moeten stellen.

Charlie Sheen

Two And A Half Men kent een roerige geschiedenis. De sitcom begon met Charlie Sheen in de hoofdrol, maar hij verliet de serie in 2011 na drank- en drugsproblemen en een openlijke ruzie met de bedenker van de serie, Chuck Lorre. Het einde leek toen al in zicht, maar Lorre wist het gat op te vullen door niemand minder dan Ashton Kutcher te strikken als de nieuwe hoofdrolspeler Walden Schmidt.

Two And A Half Men

In het laatste seizoen gaat Two And A Half Men terug naar waar het oorspronkelijk begon: twee totaal verschillende mannen die samen een kind proberen op te voeden. Alan (Jon Cryer) en Walden (Ashton Kutcher) willen namelijk een kind adopteren. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten ze allerlei kapriolen uithalen, zoals een nephuwelijk.

Big Bang Theory

De laatste reeks van Two And A Half Men wordt op de zaterdag een onderdeel van de comedy-avond van Veronica. De zender zendt maar liefst 4,5 uur sitcoms uit. Dat begint al om 18.00 uur. Om 20.30 uur staan dan nieuwe afleveringen van Big Bang Theory op het programma, gevolgd door de dubbele aflevering van Two And A Half Men om 21.00 uur.

Lees ook:
Ashton Kutcher verdiende 24 miljoen dollar per jaar, Jon Cryer 21 miljoen dollar.

Meer over