Videoland

Datingshow Prince Charming gaat van start

16 december 2020 08:05 | videoland | Door Televizier

© Videoland

In navolging van The Bachelorette gaat nu Prince Charming op zoek naar de ware liefde. De nieuwe datingshow start vandaag op Videoland.

Marvin uit Tegelen heeft alles wat zijn hart begeert: een goede baan, lieve vrienden, leuke hobby’s. En toch mist de 29-jarige Limburger iets: een man om zijn leven mee te delen. In de nieuwe datingshow Prince Charming heeft Videoland voor hem tien vrijgezelle knapperds uitgezocht. Het enige wat Marvin hoeft te doen is bepalen welke deelnemer de man van zijn dromen wordt.

Wie wordt de ware?

In een sprookjesachtig landhuis op Sicilië gaat Marvin met de kandidaten op date. Als groep, maar ook een op een. Elke week valt er tijdens de ‘stropdassenceremonie’ een man af, en komt Marvin een stap dichter bij een prins voor op zijn witte paard.

Elke woensdag bij Videoland

Prince Charming is gebaseerd op het format 'Finding Prince Charming’ en was al te zien in Amerika en Duitsland. De show start op 16 december met een dubbele aflevering, waarna er elke woensdag exclusief bij Videoland een nieuwe episode van dit liefdesepos online komt.

Meer over