'Niemand was discreet'

Gaby Blaaser onthult ware reden voor Bachelorette-fiasco

30 juli 2020 15:35 | videoland | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland/Videoland
Daags na de catastrofale ontknoping van haar The bachelorette-avontuur onthult Gaby Blaaser de reden dat haar zoektocht naar de liefde in Zuid-Afrika volledig de mist in liep.

Gaby zorgde tijdens de terugblikaflevering voor enorm veel ophef door in de finale voor Joey te kiezen, maar vervolgens aan te pappen met zijn rivaal Djordy tot frustratie van Joey en medefinalist Niek. 

Vakantieliefde

In de podcast van Kaj Gorgels vertelde Gaby dat ze zich verkeken had op haar gevoelens voor Joey, In het vliegtuig terug begon ze al te twijfelen aan die vermeende vlinders. Wat Gaby betreft was Joey, die nog in Limburg bij zijn ouders woont, er nog niet klaar voor om een echte relatie te hebben. Dat hij ook contacten met andere meisjes zou onderhouden maakt de boel er niet beter op.

Discretie

Ze voegt er aan toe dat eigenlijk alle mannen die zich hadden opgegeven ongeschikt waren. Volgens de 34-jarige Gaby is discretie het allerbelangrijkste voor haar. Dat had ze de heren ook verteld aan het begin van de opnames van haar realityshow waarin de mannen 12 weken lang voor het oog van de camera alles moesten doen om haar te veroveren. Zonder discretie is een relatie bij Gaby geen lang leven beschoren. 

Meer over