Aanmelden maar

Bevestigd: Tony Junior zoekt vrouw in The Bachelor

11 maart 2021 15:08 | videoland | Door Televizier

We hadden al een sterk vermoeden, en nu is het officieel: Tony Junior is The Bachelor! De Nederlandse dj gaat later dit jaar via de datingshow van Videoland op zoek naar de liefde.

De geruchten die vorig jaar oktober de kop opstaken, kloppen: dj Tony Junior is de The Bachelor. Dat heeft Videoland bevestigd. Eerder vandaag plaatste de streamingsdienst al een video online waarin slechts een hand te zien was, maar de echte speurneuzen hadden toen al gezien dat dit die van dj Tony Junior was. 

Honderd worden

En nu is het dan ook officieel. Over zijn avontuur zegt de 31-jarige Utrechter: “De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden." Over zijn liefdesleven zegt hij: "Mijn liefdesleven is door mijn gekke werk vaak een ondergeschoven kindje. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen."

Tony Claessens

Al in oktober werd er gefluisterd dat Tony Claessens, zoals de dj echt heet, de opvolger van Gaby Blaaser zou zijn in het datingprogramma van Videoland. Aan RTL Boulevard verklapte de dj toen: "Het is nog in ontwikkeling. Jullie zijn de eersten die het horen." En hij zou het 'geweldig' vinden om mee te doen. RTL/Videoland wilde de deelname van de Utrechter toen nog niet bevestigen. 

 

Maan de Steenwinkel

Tony Junior is dj, maar werd bij het grote publiek bekend als de vriend van zangeres Maan de Steenwinkel. Tony en Maan werden in 2017 een koppel, maar gingen in december 2019 uit elkaar. Sindsdien is er niets bekend over het liefdesleven van zowel Maan als de dj.

 

Meer over