Ferry Doedens blundert bij Giel Beelen

Wat Ferry Doedens vindt van de tsunami in de Middenbeemster? "Verschrikkelijk. Ik heb er geen woorden voor." De GTST-acteur trapt vol in de val bij de radioshow van Giel Beelen.

Voor de rubriek 'Gaat ie mee of zegt ie nee?' vraagt een verslaggever BN'ers naar hun mening over verzonnen nieuwsfeiten. De vraag is: gaan ze mee in het verhaal, of hebben ze door dat ze in de maling worden genomen? Ferry Doedens trapte tot twee keer toe in de val.

Tsunami in de polder
De GTST-acteur werd naar een eerste reactie gevraagd op de tsunami in de Nederlandse polder. "Verschrikkelijk, ik praat er eigenlijk liever niet over", antwoordt hij ernstig. "Ik vind het echt verschrikkelijk." Het komt niet bij de blonde soapie op dat een tsunami in Nederland op z'n zachtst gezegd wat onwaarschijnlijk is. Op de vraag of hij nog wat tegen de slachtoffers wil zeggen, zegt hij met een gezicht vol medeleven: "Tja, wat moet je daar verder op zeggen? Het is toch verschrikkelijk!"

Musicalsensatie Liesbeth Spies
Vandaag werd Ferry opnieuw voor schut gezet door Giel. Gevraagd naar zijn mening over 'de nieuwe musicalsensatie Liesbeth Spies' (minister van Binnenlandse Zaken), antwoordt hij doodleuk dat hij haar wel eens heeft zien optreden en dat ze zo 'geweldig naturel' speelt. Eén ding moet gezegd: aan de acteerkunsten van Ferry mankeert niets.

Kijk en luister het eerste fragment hier terug.

Reageren