Video | Dan Karaty

Dan Karaty heeft het maar druk, met zijn jurywerk voor So you Think You Can Dance én Holland's Got Talent. Maar hij vermaakt zich prima, hier in Nederland.

Dat Dan een groot deel van zijn werkweek in Nederland lijkt te vullen, wil echter niet zeggen dat hij ook maar meteen hier komt wonen.

Nee, een appartementje zit er niet in; hij blijft in zijn hotel. Op zich wel handig, aangezien hij ook nog jurylid is in Canada.

Babbel
Televizier's GJ Kooijman liep Dan tegen het lijf bij de najaarspresentatie van RTL, en flipte onverwacht even zijn cameraatje aan om zijn gesprek met Dan te filmen. Geen gelikt interview dus, maar een onderling gesprek in beeld. GJ en Dan kennen elkaar dan ook nog goed van GJ's verslaggeving over So You Think You Can Dance in 2009.

So You Think You Can Dance begon dit jaar beter dan ooit tevoren, met 841.000 kijkers. Wat zijn Dans verwachtingen verder vor dit jaar? En heeft hij nog een scoopje? Bekijk GJ's gesprek hieronder!

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageren