Video | Laura's nieuwe lover! (GTST) (Update)

6 mei 2010 14:45 | youtube-hits | Door Televizier

Laura Selmhorst uit GTST gaat weer aan de man. Tenminste, als we De Telegraaf mogen geloven.

  • Update 17-05, 14.32 uur :
RTL Boulevard maakt man bekend
  • Update 17-05, 19.28 uur:
De nieuwe liefde van Laura Selmhorst wordt gespeeld door Edwin Rutten!

Updates onderaan het artikel.

---

Origineel bericht 06-05-2010:
Video | Laura's nieuwe lover? (GTST)


Volgens De Telegraaf krijgt Laura Selmhorst (gespeeld door Jette van der Meij) een nieuwe liefde in de vorm van het karakter Rutger Goedhart.

De grote vraag is alleen: wie is de acteur die de rol gaat spelen? Dat is namelijk nog steeds een groot geheim. De makers van GTST proberen fans in ieder geval warm te krijgen voor het nieuwe karakter door met een geheimzinnig filmpje (de acteur draagt duidelijk een pruik) wat speculaties los te krijgen.

'Rutger Goedhart' zal in aanloop naar de zomercliffhanger van GTST te zien zijn. Bekijk de clip hieronder. Wat denkt u: wie wordt de nieuwe liefde van Laura?


---

Update 17-05-2010, 14.23 uur:
RTL Boulevard maakt 'man' bekend


RTL Boulevard maakt maandagavond bekend welke acteur de rol van de nieuwste liefde van Laura Selmhorst op zich heeft genomen.

Rond het karakter 'Rutger Goedhart' is de afgelopen tijd veel buzz gecreëerd door RTL, onder meer door bovenstaand filmpje. Er geen veel geruchten rond over de identiteit van de acteur achter de rol. Die zullen dus maandagavond bevestigd of ontkracht worden.

---

Update 17-05-2010, 17.28 uur:
Edwin Rutten speelt nieuwe liefde Jette van der Meij


Maandagavond werd bij RTL Boulevard bekend gemaakt dat zanger en acteur Edwin Rutten de rol van Rutger Goedhart, de nieuwe liefde van Laura Selmhorst (Jette van der Meij) gaat spelen.

Edwin Rutten

De twee waren te gast in de uitzending. Hoe Ruttens rol er verder precies uit gaat zien, wilden de twee niet zeggen. Wel hoe Ruttens eerste zinnen in GTST klinken: "Mag ik een dubbel espresso alstublieft?"

Vorige week zijn al scènes opgenomen. Rutten zal in de zomer, tegen het einde van het GTST-seizoen, te zien zijn.

Meer over