Video | Televizier TV: wat kijken Kristel & Karen (K2/K3)

Morgen (zaterdag) gaat bij SBS 6 de langverwachte televisiezoektocht naar het nieuwe bandlid van K3 eindelijk van start. In K2 zoekt K3 maken zowel Nederlandse als Vlaamse deelnemers kans de opvolger van de blonde Kathleen te worden.

De Televizier TV-crew sprak op de grote najaarspresentatie van SBS met K2's Karen en Kristel. Natuurlijk over hun programma K2 zoekt K3 (de nieuwe 'Kathleen' hoeft niet per se van zichzelf blond te zijn, maar ze moet wel bereid zijn om heur haar te blonderen), maar ook over hun kijkgedrag.

Kijkgedrag
Waar blijven de Vlaamse zangeressen graag voor thuis (leuk: als er mooie mannen te zien zijn, vinden ze het al snel goed)? En welke programma's slaan ze liever over? Televizier's GJ Kooijman vroeg de dames het gele jurkje van het lijf. Het resultaat zie je hieronder!


Wat is Televizier TV?
Sinds juli 2009 zendt Televizier.nl op internet Televizier TV uit. Korte clips met leuke inhoud, lekker gemakkelijk gewoon online. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt! Meer info over ons televisieproject lees je hier.

Meer over:

Reageren