YouTube-hit: Jan Versteegh zingt Come Fly With Me

Jan Versteegh was de allereerste BN'er die zijn zangkunsten mocht tonen in It Takes Two. Zowel zijn vocale talent als repertoirekeuze bleken verrassend.

Het 30-jarige BNN-gezicht besloot namelijk Come Fly With Me te zingen, een Jimmy van Heusen klassieker die in 1957 speciaal werd geschreven voor Frank Sinatra.

Come Fly With Jan

Al is het liedje over een man die zijn liefje mee wil voeren naar exotische oorden bestvan toepassing op de winnaar van de Televizier Aanstormend Talent Award. Voor zijn programma's 3 Op Reis Backpack, Spuiten & Slikken op Reis en Jan versus Geraldine reist Versteegh de hele wereld over, waardoor het in elk geval wat betreft inlevingsvermogen snor zat. Jan deed z'n best de stijl van Ol' Blue Eyes te benaderen, inclusief de geliktheid van Robbie Williams en een handjevol heupbewegingen waar Elvis Presley mee scoorde in de 1950s.

Team Trijntje

Zowel de jury als de coaches waren prima te spreken over Jans debuut als polder crooner. Hij werd gekozen door Trijntje Oosterhuis die later in de show ook nog Klaas van der Eerden en Lieke van Lexmond aan haar team toevoegde. Jan lijkt zich te focussen op klassiekers, zo zingt hij volgende week weer een golden oldie: Hit The Road, Jack! dat in 1961 een wereldhit was voor Ray Charles.

Klik hier om te zien hoe Sinatra het origineel zong. 

Meer over:

Reageren