'Blijf van jou houden'

John de Bever verliest vader: 'Lieve pap, bedankt voor alles'

10 juni 2023 17:35 | actualiteiten | Door Jef Willemsen

© ANP
Daan de Bever is overleden. De vader van volkszanger John de Bever overleed zaterdagochtend op 85-jarige leeftijd, zo maakte zijn zoon bekend via social media.

De 58-jarige zanger deelde zaterdagmiddag op Facebook het nieuws dat zijn vader Daan is overleden. Hij kampte al enige tijd met gezondheidsproblemen, zo onderging hij vorige maand een heupoperatie.

De Bevers

Daan de Bever werd op zijn oude dag onverwacht een tv-persoonlijkheid toen hij verscheen in De BeversDaan woonde ondanks zijn respectabele leeftijd nog zelfstandig en kreeg een paar keer per week visite van zijn bekende zoon die altijd wel wat lekkers bij zich had terwijl ze onder het genot van een kop koffie bijkletsten. De Bever stond bekend om zijn onverstoorbare nuchterheid. 

Daan de Bever in De Bevers
Daan de Bever in De Bevers

Trots

John deelt op Facebook enkele foto's van zijn vader en bedankt hem voor alles wat hij voor hem en zijn in 2015 overleden moeder heeft gedaan: "Ik blijf van jou houden en zoals afgesproken ga ik door. Met trots", zo schrijft hij bij het droevige overlijdensbericht.

Meer over