Nieuwe baan

Linda de Mol wordt creatief directeur bij Net5

14 februari 2019 11:44 | actualiteiten | Door Televizier

© ANP
Linda de Mol verhuist naar Talpa en ze neemt haar tijdschrift LINDA. mee. O ja, en ze wordt ook nog eens creatief directeur van Net5.

Ze heeft grootse plannen: "Ik verheug me er enorm op om samen met Jildou Net5 tot de leukste vrouwenzender van Nederland te maken." Jildou van der Bijl is de hoofdredacteur van LINDA. en de twee vrouwen zullen samen creatief zeggenschap krijgen over de zender.

Net5

Het zou zomaar kunnen dat er een LINDA.-sausje over Net5 gegoten wordt, nu het tijdschrift meeverhuist naar Talpa. Linda de Mol: "Ik zie door deze nieuwe samenwerking echt enorm veel mogelijkheden om het mooie merk en bedrijf, dat LINDA. geworden is, verder uit te bouwen op alle platformen en helemaal toekomstproof te maken."

Talpa

Het is weer een nieuwe strategische zet in medialand. Onlangs werd bekend dat Erland Galjaard advies gaat geven bij Talpa en Peter van der Vorst de nieuwe programmadirecteur wordt van RTL. Ook de contracten vliegen in het rond: nu zou Patty Brard op het punt staan bij Talpa te tekenen. Kan ze mooi samenwerken met Linda. 

Meer over