Adviseren

Erland Galjaard gaat naar Talpa

24 januari 2019 14:45 | informatief | Door Televizier

© ANP
Erland Galjaard gaat naar Talpa! Dat wisten we eigenlijk allemaal al, maar nu is het definitief. Hij begint op 1 februari als strategisch adviseur. Hij gaat dus veel advies geven. 

Galjaard legt zijn functie nog wat beter uit. "Bij Talpa Network gaat het er de komende tijd om dat we het contact met de kijker opbouwen op nieuwe manieren. Het is mooi dat het Nederlands is, want wij kennen de Nederlandse kijker. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag met John werk. Ik verheug me erop om met hem bij Talpa Network iets heel moois op te bouwen."

John de Mol

John de Mol is maar wat blij met zijn nieuwe aanwinst. "Erland heeft keer op keer laten zien dat hij het verschil maakt. Ik heb dat al vaak van heel dichtbij mee mogen maken." Galjaard werkte eerder als programmadirecteur van RTL.

Talpa

Erland is niet de enige die naar Talpa gaat. Gordon en Johnny de Mol zijn inmiddels aan de slag bij SBS. Linda de Mol gaat mee en Wendy van Dijk, met wie Erland momenteel vecht voor zijn huwelijk, is voor Talpa gestrikt.

Meer over