Hints

Alle Chinese waaiers uit Wie is de Mol? vertaald!

Zaterdag kregen de kandidaten van Wie is de Mol? de mogelijkheid om de Mol te ontmaskeren via een groepen dames die waaiers met Chinese tekens rondzwaaiden in een park. Maar dat bleek moeilijker dan gedacht.

De kandidaten wisten natuurlijk veel te weinig van Chinese tekens om daar chocola van te kunnen maken. Gelukkig hadden de mensen van de site widmtunnelvisie.nl alle tijd en gelukkig ook kennis om al die waaiers naar het Nederlands te vertalen. Rik van de Westelaken beloofde de kandidaten voor de opdracht dat de identiteit van de Mol op de waaiers stond maar zo gemakkelijk is het natuurlijk niet. Eerst maar eens de vertaling van de waaiers. 

Buitenlander

Ten eerste is het ongelooflijk knap dat de mensen van widmtunnelvisie überhaupt alle tekens op die waaiers hebben kunnen zien aangezien ze de helft van de tijd dichtgeklapt waren. Maar wat kunnen we ermee? In eerste instantie lijkt het een hoop informatie waar je niets aan hebt. De enige interessante theorie die je hier zou kunnen uithalen is dat -volgens weer dezelfde mensen van widmtunnelvisie het woord Jan ook vertaald kan worden naar buitenlander en dan zou het kunnen betekenen dan Claes Iversen de Mol is. Hij komt immers uit Denemarken. 

Andere hints

Andere hints zoals Miljuschka die haar eigen naam en die van Buddy zag op de waaiers en Rob die in beeld was terwijl hij voor een waaier met de tekst 'Dit is de Mol' staat, lijken onzin. 

Meer over: