Zoektocht naar ware liefde

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Liefde is een glibberig pad'

9 juli 2021 10:34 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot RTL 4
Deze zomer helpt Art Rooijakkers in zijn nieuwe programma B&B vol liefde alleenstaande B&B-eigenaren met hun zoektocht naar een partner die over de grens durft te kijken.

Aanstaande maandag is het programma voor het eerst te zien en daarom zat Art samen met B&B-eigenaar Caroline donderdagavond aan tafel bij Humberto

Bijzondere ontmoetingen

De deelnemers van B&B vol liefde hebben allemaal een bed and breakfast ergens in Europa. Maar het is voor de alleenstaande eigenaren best lastig om in het buitenland de liefde van hun leven te vinden. Daarom gaat Art ze een handje helpen en volgens de presentator levert deze zoektocht mooie, grappige en bijzondere ontmoetingen op. “Liefde is best wel een glibberig pad. Dat gaat met ongemak gepaard en dat zie je in dit programma.” 

Ik vertrek

Een van de B&B-eigenaren is Caroline Ligthart. Na een heftig ongeluk in 2018 besloot ze alleen naar Oostenrijk te vertrekken om daar een B&B te beginnen. "De B&B was af na een fikse verbouwing en er kwam letterlijk rust door corona”, vertelde Ligthart aan tafel bij Humberto. “Ik dacht dan zit ik daar in dat huis, desondanks mis ik toch de liefde.”

Speeddaten

De zes B&B-eigenaren krijgen allemaal vier mannen of vrouwen om beter te leren kennen. Dat vond Caroline best pittig. “Het was soms als speeddaten, maar dan het honderdvoudige. Het is niet heel natuurlijk dat je met zoveel mannen tegelijk in huis bent. Je wil je aandacht wel eerlijk verdelen.” Of ze ook daadwerkelijk de liefde heeft gevonden? “Dat weet je pas over zeven weken.”

Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. 

Meer over