BJ de manager

Barbies ex-manager Big Jake maakt realityserie over zichzelf

20 april 2018 10:26 | amusement | Door Televizier

© RTL
Jake Hampel, voormalig manager van Barbie, is bezig met een pilot voor een nieuwe realityshow. Dit keer is het niet Samantha de Jong, maar Jake zelf die in de spotlights staat in realityserie BJ de manager.

Big Jake kreeg van een formatbedenker de vraag of er ‘een leven is na Barbie’. “Nou, ja dus,” zegt de manager. “Dit is een inkijkje in het leven van een manager, met al zijn dagelijkse beslommeringen.” Jake Hampel was jarenlang de vaste manager van Samantha de Jong. Hij trad na haar crisissituatie van de afgelopen maanden op als woordvoerder. Vorige maand verbrak hij alle banden met de Haagse realityster.

Oh Oh Cherso

Toch neemt Jake geen afscheid van alle Oh Oh Cherso-sterren. Sterretje (Tony Star) en Matsoe Matsoe (Joey Spaan) maken hun opwachting in de realityshow. “Ik heb altijd contact met hen onderhouden, dus het is ook leuk voor de fans om te zien wat zij nu - acht jaar na de eerste aflevering van Oh Oh Cherso - aan het doen zijn,” laat Jake weten aan RTL Boulevard.

Michael van der Plas

Tony en Joey zijn niet de enige “sterretjes” die terugkeren in de pilot van BJ de manager. “Ook met Michael van der Plas, de ex-man van Barbie, ben ik momenteel volop aan het draaien. We zijn gisteren gaan draaien in een seksshop. Dat was hilarisch. Het wordt echt hele leuke televisie. Het is entertainment, maar ook met een serieuze kant.”

Tv-uitzending

Big Jake heeft al een producent gevonden voor de serie, maar nog geen zender. Of de grote zenderbazen geïnteresseerd zijn, moet blijken nadat de pilot-uitzending is afgerond.

Lees ook: Barbie zelf wil ook terug op televisie, maar oud-manager Jake vindt dat ze eerst beter moet zijn.

Meer over