Vier keer

Bed & Breakfast bijna terug bij MAX

31 juli 2019 13:19 | amusement | Door Irma Tomas

© MAX
het populaire Omroep MAX-programma Bed & Breakfast keert per 13 september terug op televisie. Het seizoen duurt wel kort, MAX heeft slechts vier nieuwe afleveringen klaar staan.

In de eerste twee afleveringen van Bed & Breakfast gaan de deelnemers o.a. knuffelen met varkens en beklimmen ze de Martinitoren. 

Aflevering 1 – vrijdag 13 september 
In deze aflevering wordt er gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In vier jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen drie kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen. Daar leven ze samen met 300 schapen. Tijdens de logeerpartij zien de gasten lammeren geboren worden. De laatste logeerpartij is bij Derk en Marline, zij zijn de eigenaren van een torentje, middenin de weilanden in de provincie Groningen. In de stad beklimmen zij met hun gasten de Martinitoren en proeven ze bier.

Aflevering 2 – vrijdag 20 september 
De b&b-houders logeren in Noord-Brabant bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens. Anita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot b&b. Kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. En tot slot wordt er geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen, en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

Bed & Breakfast, vanaf vrijdag 13 september, 21.25 uur • NPO 1

Meer over