Barrie, Peter, Willibrord en Gerard

Beter Laat Dan Nooit mannen toch terug op tv?

18 september 2019 11:34 | amusement | Door Irma Tomas

© Beter laat dan nooit
In eerste instantie had RTL 4 geen interesse in een vervolg op Beter laat dan nooit met Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox, maar de zender lijkt van mening veranderd.

Het reisprogramma met de vier heren op leeftijd en presentatrice Olcay Gulsen was een doorslaand succes. De heren zelf hadden dan ook wel oren naar een vervolg, maar RTL besloot toch nieuwe kandidaten te vragen. Dat blijkt moeilijker dan gedacht en dus zijn nu Barrie (75), Peter (75), Willibrord (78) en Gerard (79) weer in beeld voor een vervolg. 

Afrika of Zuid-Amerika

In de Telegraaf staat dat het hernieuwde contact op nogal aparte wijze tot stand kwam. RTL-directeur Peter van der Vorst kwam op Schiphol Peter Faber tegen en vroeg hem of hij en de andere heren nog trek hadden in een nieuwe reeks van Beter laat dan nooit. Dat had Peter wel en dus lijkt het er zeer op dat we een tweede seizoen tegemoet kunnen zien. Ditmaal naar Afrika en/of Zuid-Amerika. 

Duurt lang

Het wordt wel een tijdje wachten op het resultaat want Barrie en Gerard hebben het druk, de opnamen zouden pas in februari kunnen. Maar als het nieuwe seizoen net zo leuk wordt als het eerste, dan hebben we geduld. 

Meer over