Relatie-expert Monica Wardenaar

Boer Zoekt Vrouw 2020: De wauw-factor van Geert en pechvogel Jan

24 februari 2020 11:19 | amusement | Door Irma Tomas

© Monica Wardenaar
Relatie-expert Monica Wardenaar analyseert voor Televizier.nl dit seizoen van Boer zoekt vrouw. Zoeken de boeren de juiste vrouwen/mannen uit of zitten ze er helemaal naast? Monica geeft het antwoord. Deze keer: aflevering 1- de brieven.

Het was voor de boeren best een klus om uit alle post tien potentiële partners te kiezen. Kennis van MensTypes zou deze eerste stap makkelijker maken, want voor elk menstype zijn er namelijk twee types met wie de kans op een superrelatie het grootst is. Het mooie is dat je deze types herkent aan het uiterlijk, vaak al vanaf een (profiel)foto.

Geert zoekt wauw 

Geert wordt niet snel verliefd. “Daar is heel wat voor nodig”, zegt hij. Ze moet in ieder geval de wauw-factor hebben. Hij legt uit wat de wauw-factor is: “Nou gewoon, dat als ik achterom kijk en denk wauw”. Oké, duidelijk. Zijn vriend Pierre, die hetzelfde type is als Geert, denkt dat de ideale vrouw voor Geert ook een vlotte meid moet zijn, blond, pittig én lief, flexibel en zeker geen huismoedertje. We gaan het zien.

Bastiaan neemt risico’s

Bastiaan gaat op zijn gevoel af en kiest voor de vrouw die zijn hart sneller laat kloppen. Yvon stelt dat de tien dames die hij heeft uitgekozen voor een speeddate supermooi zijn, superslim, sociaal en bereisd. Ze vraagt zich af of Bastiaan hen kan bieden wat ze willen. ‘Dat weet ik niet’, zegt hij. Maar hij wil niet op zeker spelen en realiseert zich dat hij daarmee risico’s neemt. Hij hoopt dat de vrouw van zijn dromen ook de vrouw is die blijft.

Zelfverzekerde Annemiek

Annemiek ontving 633 brieven en dat vond ze best veel. Niet echt verrassend dat ze met haar verschijning zoveel mannen in creatieve beweging kon zetten. Uit speciaal voor haar geschreven en gezongen liedjes, video’s, mooie brieven en zelfs een kalender heeft ze uiteindelijk tien mannen gekozen. Dat zullen vast zelfverzekerde types zijn, want Annemiek knapt af op mannen met een onzekere uitstraling. Ik ben benieuwd.

Pechvogel Jan

Voor Jan had Yvon slecht nieuws. Als hij heel eerlijk was, hoopte hij dat hij net niet genoeg brieven had om bij de vijf uitverkoren boeren te horen. Maar hij wilde wel genoeg brieven krijgen om rustig te kijken of de liefde van zijn leven erbij zat. Wat een pech! Met 63 brieven gaat hij toch volgende week op speeddate met tien vrouwen en daar heeft hij wel een weekje voor nodig om zich mentaal op voor te bereiden.

Blije Geert-Jan 

Geert-Jan, type knuffelbeer, had niet gedacht dat hij 56 brieven zou ontvangen. Van vrouwen wiens hart overslaat van hem. Of van vrouwen die steeds aan hem moeten denken. Hij vond het geweldig dit allemaal mee te maken. Of zoals hij zelf zegt: “het is leuk dat ik dit allemaal nog mag meemaken op mijn ouwe dag, voordat ik een aanleunwoning in ga.”

--------------------------------

Monica Wardenaar is relatie-expert, TypeDating coach en schrijfster van het boek Jij past echt bij mij. Naast workshops over het vinden van je ideale partner, geeft ze als MensTypes trainer workshops over hoe je MensTypes toepast om succesvolle samenwerking en (werk)relaties te creëren.
www.menstypes.nl

Meer over