Lachen, gieren, brullen

Buddy Vedder presenteert Te leuk om waar te zijn

13 december 2018 15:45 | amusement | Door Televizier

© Ruud Baan
Het hilarische programma Te leuk om waar te zijn komt terug! Niezende panda's, kattenfilmpjes en baby's met de slappe lach staan centraal in deze panelshow.
Presentator Buddy Vedder maakte het nieuws vandaag zelf bekend op zijn Instagram. Met een flinke dosis enthousiasme roept hij op om zelfgemaakte video's in te sturen. Ook laat hij alvast een grappig filmpje zien waarin hij zelf zowaar de hoofdrol in heeft.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Nieuw program! Met eindbazen @brittdekker92 en @maradonnie! Whoop whoop

Een bericht gedeeld door Buddy Vedder (@buddyvedder) op

Britt Dekker

Vanaf 12 januari laat Buddy Vedder op NPO Zapp zijn teamcaptains Britt Dekker en rapper Donnie de leukste filmpjes van het internet zien. Zij mogen samen met hun bekende gasten voorspellen hoe het afloopt. Onder meer Art Rooijakkers, Dennis Weening, Ryanne van Dorst, Stijn Fransen en Ruben van der Meer komen voorbij. 

De straat op

Geen zorgen, het speelplezier is niet alleen voor de BN'ers weggelegd. YouTuber Défano Holwijn peilt wekelijks hoe slim Nederland is door voorbijgangers op straat vragen te stellen. Weten ze het goede antwoord? Dat mogen de teams in de studio dan weer raden. Worstel die encyclopedieën dus nog maar eens door...

Meer over