Verliezende finalist

Charlotte over WIDM-belletje: 'Ik schreeuwde alles bij elkaar in de Tweede Kamer'

28 februari 2021 10:54 | amusement | Door Faye Heijnis

© AVROTROS

Charlotte Nijs kreeg in de Wie is de Mol?-finale een rood scherm te zien. Een 'mindfuck', noemt de verliezende finalist die onverwachte wending nu in de WIDM-podcast. Ze blikt terug op haar Wie is de Mol?-avontuur.

Tot en met het moment dat ze het belletje over haar deelname ontving. 

Charlotte over WIDM-exit: 'Mindfuck' 

Charlotte was net zo verrast als kijkers over het plotselinge rode scherm. "Het was echt op het allerlaatste moment", vertelt ze. "Rick (de regisseur, red.) kwam naar ons toe en zei: 'We gaan het even anders doen dan in andere seizoenen'. Ik dacht: wat nóú weer. Je loopt helemaal op je tandvlees. Je bent kapot. En dan ook nog even die laatste mindfuck." 

Niet rouwig om verlies 

De Hart van Nederland-politiek verslaggever is er niet rouwig om dat ze de verliezende finalist is. "Ik heb alles meegemaakt, ik ben er iedere seconde bij geweest. Dat vind ik de winst van dit hele avontuur. Het was mij puur te doen om er plezier in te hebben." 

Charlotte Krijs

In de podcast gaat Charlotte ook terug naar het moment waarop ze het belletje over haar Wie is de Mol?-deelname ontving. "Ik zat gewoon in de Tweede Kamer in mijn bezemhok, in de perstoren die ik daar heb", vertelt ze. "Ik heb alles bij elkaar geschreeuwd. Ik heb de meeuwen daar van het dak af laten vliegen. Mijn buren van EenVandaag kwamen even checken of alles goed ging." Charlotte Krijs, de bijnaam die Splinter Chabot haar gaf toen ze de longen uit haar lijf schreeuwde in het zweefvliegtuigje, is dus op z'n plaats, beaamt ook Charlotte.

Je kunt de WIDM-podcast hier beluisteren.  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl)

Meer over