Op de camping...

Claudia de Breij pronkt met killerbody

21 augustus 2019 17:10 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Claudia de Breij (44) verzorgt dit jaar de oudejaarsconference. Topsport, zo meent de cabaretier wiens lijf ook in puike conditie blijkt.

Claudia neemt de oudejaarsconference dermate serieus dat ze er het hele jaar rekening mee houdt. Ze is gestopt met alcohol, beperkt haar optredens in de media en staakte zelfs haar column in de Varagids om grappige invallen en observaties op te kunnen potten voor 31 december.

Leven als non

Aan Story vertelde Claudia afgelopen zomer dat ze sinds 1 januari als non leeft: veel sporten, gezond eten en geen druppel drank hebben er toe geleid dat ze al zeker zes kilo is afgevallen. Allemaal nodig om in topvorm te zijn: "Ik doe de Oudejaarsconference namelijk live. Ik hoef je niet uit te leggen hoe spannend dat is. Mentaal kost die avond me een jaar van mijn leven en dan moet alles zo goed mogelijk in orde zijn."

Campingbody

Al die voorbereidingen en fysieke ontberingen lijken z'n vruchten af te werpen. Momenteel is De Breij met haar gezin aan het kamperen. Volgers reageren blij verrast als ze Claudia's afgetrainde campingbody in bikini zien. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

The great thing about samesex marriages is the equality. 💪🏼🌈☀️😎 #campinglife #equality #samesexmarriage

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op

Meer over