Vijf comedians

Comedy Central roast in plaats van BN’er het jaar 2020

25 november 2020 15:19 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Comedy Central wijkt dit jaar van de traditie af om rond de kerstdagen een BN’er te roasten. De zender rijgt in plaats daarvan deze keer het jaar 2020 aan het spit.

In Comedy Central Roast: Kater van 2020 nemen vijf comedians uit Nederland en België het jaar op de hak. De zender maakt in een later stadium bekend wie hun medewerking aan de avond verlenen, maar wij kunnen ons zomaar voorstellen dat Peter Pannekoek of Philippe Geubels er zomaar tussen staat.

Kater

"De hilarische scènes worden afgewisseld met een filmisch gedraaide collectie van sketches met BN’ers in hun eigen woonkamers die op een inktzwarte en vlijmscherpe manier geconfronteerd worden met de kater van 2020”, schrijft de zender in een persbericht. Nederland zit zoals bekend al sinds maart vooral thuis vanwege het coronavirus en omdat de maatregelen niet versoepelen is een zaal vol mensen geen optie voor Comedy Central.

1 januari

Eerder lieten onder anderen Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B. zich roasten door vrienden en bekenden. De Comedy Central Roast: Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central.

Meer over