Naald in voet

Dancing on Ice-finale Tommie Christiaan in gevaar

21 januari 2020 16:15 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS6
Tommie Christiaan kan zaterdag misschien niet meedoen aan de finale van Dancing on ice. Daar heeft hij een goede reden voor. De zanger had een naald in zijn voet die operatief moest worden verwijderd.

Tommie Christiaan was helemaal klaar voor een spetterende finale van Dancing on ice. Maar nu lijkt een stomme naald roet in het eten te gooien. In zijn Instagram stories laat Tommie stap voor stap zien hoe het er gisteren en vandaag aan toeging met zijn ledemaat. Het is een medische soap van jewelste waarin de zanger eerst nog dacht dat hij een lullige splinter in zijn voet had. In het ziekenhuis bleek het te gaan om een naald die er helemaal inzat. Gepulk met een pincet op de Eerste Hulp haalde niets uit waarna alleen nog een spoedoperatie uitkomst bood. 

Dikke voet

Al die tijd was Tommie er zeker van dat hij zaterdag gewoon op de ijsbaan staat met de andere finalisten Elske DeWall, Juvat Westendorp en Donny Roelvink. Hij had immers ook nog urenlang door geschaatst met die naald in zijn voet. Maar na de operatie klinkt Tommie niet meer zo zeker van zijn zaak. Zijn voet is opgezet en er zit ook nog dik verband omheen. Voorlopig is het dus nog even afwachten of hij zaterdag kan shinen op de ijsvloer. 

Dit is de naald in kwestie. 

Meer over