Presentatie door Nikkie de Jager

Op deze datum is de tv-special De Enige Echte te zien

28 maart 2022 13:32 | amusement | Door Janine van Rooden

© Blue Circle

Vorig jaar werd bekend dat Nikkie de Jager de amusementsshow De Enige Echte zou gaan presenteren op RTL 4. Eigenlijk zou dit afgelopen december al te zien zijn op de buis, maar RTL besloot het uit te stellen. Een exacte datum bleef onbekend, tot vandaag!

In de eenmalige tv-special worden kijkers getrakteerd op bijzondere acts van vijf personen die er allemaal uitzien als dezelfde bekende Nederlander. De échte BN'er moet de boel misleiden; hij of zij mag niet worden herkend. Een panel moet uiteindelijk raden wie 'de enige echte' is. Een combinatie van de populaire tv-programma's The Masked Singer en I Can See Your Voice dus.

Kandidaten

De BN'ers die een spectaculaire, maar onherkenbare, act proberen neer te zetten zijn Kim Feenstra, Romy Monteiro, Jandino Asporaat en Maik de Boer. Aan het panel bestaande uit Jamai Loman, Caroline Tensen en Edson da Graça de taak om deze bekende gezichten te herkennen.

Oefening baart kunst

Wekenlang hebben Kim, Romy, Jandino en Maik getraind om hun act onder de knie te krijgen en om niet uit de toon te vallen ten opzichte van hun 'neppe' versies. Deze zijn namelijk heel erg goed in bijvoorbeeld dans, Kung Fu of illusionisme. De BN'ers zullen dus echt uit hun comfortzone moeten stappen om dezelfde kwaliteiten te kunnen laten zien als hun dubbelgangers. 

Nikkie de Jager

Na het Eurovisie Songfestival is dit een nieuwe grote presentatieklus voor Nikkie de Jager. "Dit is de eerste keer dat ik een spectaculaire zaterdagavondshow presenteer bij RTL. Dat voelde als een warm bad en ik ben ontzettend blij met het resultaat: een heerlijke avond entertainment voor het hele gezin!", vertelt de veelzijdige make-up artieste.

De Enige Echte is eenmalig te zien op zaterdagavond 2 april 2022 om 20:00 uur op RTL 4

Meer over