Sofia

De best betaalde tv-actrices van het jaar zijn...

26 oktober 2018 11:40 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
De aller- aller- allerbest betaalde tv-actrice van dit jaar is Sofia Vergara. De Modern family-actrice harkte een ongelooflijk 42,5 miljoen dollar bij elkaar.

Sofia is al voor de zevende achtereenvolgende keer de bestbetaalde actrice dus het geld moet wel tegen de plinten klotsen in huize Vergara. Op nummer 2 staat Kaley Cuoco van The big bang theory die 24,5 miljoen dollar verdiende. Niet alleen met acteren, maar ook met het maken van reclame. Gisteren werd al bekend dat collega Jim Parsons de lijst van bestbetaalde acteurs aanvoert.

The big bang theory

De makers van The big bang theory betalen sowieso een fortuin aan salarissen uit want ook Melissa Rauch en Mayim Bialik staan hoog in de lijst met 12 miljoen elk.

Iedere maand een miljoen

Andere Hollywood-grootverdieners zijn Ellen Pompeo uit Grey's anatomy met een heerlijk bovenmodaal inkomen van 23,5 miljoen, Mariska Hargitay uit Law & Order: SVU verdient met 13 miljoen en Julie Bowen uit Modern family krijgt een miljoen per maand. Plus vakantiegeld komt ze dan uit op 12,5 miljoen dollar. Clare Danes sluit het lijstje af met 9 miljoen voor haar werk in Homeland.

Meer over