Vervolg op Effe Geen Cent Te Makken

De Roelvinkjes gaan op winkels passen

4 februari 2019 11:20 | amusement | Door Televizier

© William Rutten
De Roelvinkjes maken een vervolg op hun populaire serie De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken. In de nieuwe serie De Roelvinkjes passen op de winkel! gaan ze op familiebedrijven passen, zodat de eigenaren een keertje op vakantie kunnen gaan.

Dat vertelt Dries Roelvink vandaag in De Telegraaf. Dries: "'Winkel' moet je niet al te letterlijk nemen, het kan ook een boerderij zijn, een marktkraam, een hotel of een bejaardensoos."

De Roelvinkjes passen op de winkel

De inspiratie voor de serie kwam terwijl de familie met John de Mol de hoge kijkcijfers vierde van De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken. "Het idee is ontstaan tijdens een etentje met John de Mol in ons lievelingsrestaurant La Brochette in Amsterdam", vertelt Dries. "Al pratend kwamen we op dit vervolg. Het lijkt ons heel leuk.”

Mei

We moeten wel nog een beetje geduld hebben want de nieuwe serie begint pas in mei. Het goede nieuws is dat je nog tijd hebt om mee te doen. Dries: “Wie er eens een paar dagen tussenuit wil, kan zich nu aanmelden, in maart beginnen de opnamen."

Wij namen een tijdje geleden nog een hilarisch filmpje op met de Roelvinkjes.

Meer over