Kijkcijfers donderdag 4 november 2021

De TV van gisteren: Nieuw seizoen Ik Vertrek start met positieve deelnemers

5 november 2021 08:41 | amusement | Door Ingelise De Vries

© AVROTROS
Een nieuw seizoen van Ik Vertrek is een kijkcijferkanon. Bijna anderhalf miljoen kijkers schakelden naar NPO1 om te zien hoe Ingrid en Edward een oud station in Duitsland ombouwen. Niet zonder problemen, wél vol goede moed.

Ik Vertrek met doorzetters

Het station in het Duitse Ballenstedt is flink in verval geraakt. Er rijden dan ook al maar liefst 18 jaar geen treinen meer langs het vervallen gebouw. Dat zien Ik Vertrek-kandidaten Edward en Ingrid slechts als een hobbel.

Een hoop houtrot, zwammen en bergen werk waar geen eind aan lijkt te komen, kan er niet voor zorgen dat de kersverse Duitsers hard door blijven werken. De doorzetters blijven optimistisch en dat wordt door kijkers gewaardeerd.

Overwinning Feyenoord tegen Union Berlin

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord reisde gisteravond af naar Berlijn om daar een wedstrijd tegen Union Berlin te spelen in de UEFA Conference League. De Rotterdammers wisten - aangemoedigd door een flinke aanhang - de wedstrijd te winnen.

Ruim een miljoen voetbalfans schakelden naar Veronica om te zien hoe de Duitse club werd verslagen door Feyenoord. Het tweede en winnende doelpunt van Feyenoord werd in de 72e minuut gescoord door Cyriel Dessers.

Talkshows minder populair

De talkshows zijn minder populair op de donderdagavond. Alleen Khalid & Sophie, Jinek en Op1 staan in de kijkcijfer top 25. De drie shows bungelen onderdaan de lijst met respectievelijk 589.000, 540.000 en 609.000 kijkers.

Meer over