Waylon

Dit gebeurde woensdag in Zomer Met Art

In Zomer met Art ontvangt Art Rooijakkers iedere avond spannende en leuke gasten.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met RTL

Dit gebeurde in de derde aflevering: Zomerdate Richard Groenendijk (46) opende de uitzending van Zomer met Art met de onthulling dat zijn moeder nog steeds de was doet en dat hij zich daar niet voor schaamt. Bovendien komt de was heerlijk strak opgevouwen terug. Dus gelijk heeft hij. Fox Sports-verslaggeefster Fresia Cousiño Arias vertelde vanuit het Franse Reims dat de Nederlandse voetballeeuwinnen zich niets aantrekken van de kritiek op hun spel en helemaal klaar zijn voor de wedstrijd tegen Canada om 18.00 uur vandaag. Fresia verwacht trouwens een gelijkspelletje vanavond. 

MH17

Dan de MH17. Woensdag werd bekend dat vier verdachten vervolgd gaan worden voor het neerhalen van MH17, vijf jaar geleden. Art Rooijakkers sprak met twee nabestaanden die opgelucht zijn. Ze hopen dat de rechtszaak -of de verdachten er nu wel of niet bij zijn- rust zal geven. 

Art heeft een droom: hij wil graag dat zijn nog jonge tweeling Puk en Keesje later op de maan kunnen staan. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere zegt dat dat best eens mogelijk zal zijn. Maar dan moeten de dames wel flink in de buidel tasten. Een commerciële ruimtereis is nogal aan de prijs. Anna zelf is ook nog aan het sparen voor rondje om de maan. 

Gerard Bos

Gerard Bos had een geweldig verhaal in petto voor de kijkers. Hij is al 20 jaar fan van de ijshockeyclub de Saint Louis Blues al presteerde de club tot nu toe bar weinig. Maar dit jaar was het raak. De ijshockeyers stonden tot verbazing van vriend en vijand in de finale van de play-offs. Gerard had alleen geen geld om die finale met eigen ogen te bekijken. Zijn Amerikaanse medefans begonnen een crowdfundactie en zo kwam Gerard alsnog in Saint Louis terecht waar hij prompt een lokale beroemdheid werd. En de Blues werden nog kampioen ook! „Het voelde alsof Nederland wereldkampioen werd”, vertelde Gerard in de uitzending. 

Waylon

Een frisgekapte Waylon kwam vertellen welke artiesten we echt nog moeten gaan zien voordat het te laat is. Hij raadt Willie Nelson aan, al moeten we dan wel een beetje opschieten omdat Willie al 86 is. Zelf gaat hij vanavond naar het optreden van Phil Collins en binnenkort naar The Eagles. Dat de heren misschien niet meer zo stemvast zijn, is niet erg, zo zegt Waylon. Het is mooi om in de energie van een legende te zijn. Zelf gaat hij nooit met pensioen. „Ik ga zingend m'n kist in.” Waylon sloot af met een prachtig mooi liedje van zijn held Willie Nelson. 

Wil je de aflevering terug kijken, dan kan dat hier

Zomer met Art is vanavond weer te zien rond 22.30 uur op RTL 4

 

Meer over:

Reageren