Tweede aflevering

Wat gebeurde er dinsdag in Zomer Met Art?

19 juni 2019 10:41 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot RTL
In de tweede aflevering van Zomer met Art ging het met Frank Lammers over de ideale schurk en had Art Rooijakkers een primeur: Noa, de dochter van Linda de Mol gaat voor tv werken.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Talpa TV.

De show begon met 'zomerdate' Richard Groenendijk die solliciteerde naar een baan bij het Eurovisie Songfestival. Richard ziet zichzelf tijdens het liedjesfestijn het liefst in de zogenaamde 'green room' waar hij de deelnemers kan interviewen in zijn -naar eigen zeggen- perfecte Engels. Dat staat genoteerd! 

Lilian Marijnissen

De eerste gast in Zomer met Art was SP-voorvrouw Lilian Marijnissen. Zij kwam praten over de TU Delft die dinsdag bekend maakte alleen nog maar vrouwen aan te nemen. Lilian is hartstikke feministisch, maar deze maatregel vond ze net een stap te ver gaan. Je wilt als vrouw tenslotte niet worden aangenomen omdat je vrouw bent, maar vanwege je kwaliteiten. 

Vjeze Fur

Volgers van Vjeze Fur op Instagram weten al dat de zanger van de Jeugd van tegenwoordig prima kan koken. Zelfs zo goed dat hij na de zomer een kookboek in de winkel heeft liggen, getiteld Lekker Fred. Wat we daarin te zien krijgen volgens Vjeze? „Lekkere recepten, met een heel leuk verhaal en op iedere foto een andere outfit.” Een van de recepten is de onovertroffen pindasoep van moeder Fur. 

Noa Vahle 

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, deed vrijwilligerswerk met vluchtelingen op Lesbos en werd daar dikke vriendinnen met de uit Syrië gevluchte Sara. De twee kwamen vertellen over hun bijzondere vriendschap en Noa had een primeur voor Art: ze heeft een contract getekend bij BNNVARA. Voorlopig gaat ze nog niet voor de camera staan, maar later misschien wel. In ieder geval geinig om te zien hoeveel Noa lijkt op haar beroemde moeder. 

Frank Lammers 

Slotgast was Frank Lammers van wie Art graag wilde weten hoe je de ideale schurk speelt. Dat doet Frank namelijk bijzonder goed in de populaire Netflixserie Undercover. Het allerbelangrijkst volgens Lammers: Je moet als acteur niet spelen dat je een boef bent. Hij had ook goed nieuws voor de fans; de opnamen van het tweede seizoen van Undercover zijn in volle gang. 

Wil je de eerste aflevering terug kijken, dan kan dat hier

Zomer met Art is vanavond weer te zien rond 22.30 uur op RTL 4

 

Meer over