Spuit elf...

Dit is de vijfde afvaller van The Masked Singer

12 november 2021 22:08 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
The masked singer is wederom een artiest armer. In de vijfde aflevering waren maar liefst drie onthullingen te zien en zaten alle panelleden er volledig naast.

Het was een overvolle editie van The masked singerNaast de reguliere zes performers waren er twee gloednieuwe personages die in het kader van Project Glimlach een gastoptreden weggaven.

De monstertjes

Twee grote, harige koddige creaties banjerden door het scherm terwijl ze de ABBA-hit Mama Mia zongen. Panelleden Buddy Vedder en Gerard Joling en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver wisten zelfs met hulp van gasten Edsilia Rombley en Eddy Zoey absoluut niet te raden dat het ging om Spike en Jamie Westland van Di-rect. 

Elfje 

Na de zes optredens van de vaste karakters mocht het publiek stemmen wie zichzelf moest ontmaskeren. De Haai, Cupido, Biggetje, Boekenwurm en de Farao mogen een ronde verder. Het Elfje had haar eindstation bereikt en bleek actrice en auteur Isa Hoes te zijn. Wederom hadden de panelleden geen flauw idee. Punten werden er dus niet verdiend. In een eerste reactie zei Isa wel te kunnen huilen, want ze had nog zulke mooie nummers.

Nog tien karakters in de race.

Meer over