Weggevlogen

Drone Masters moet plaatsmaken bij SBS6

Drone Masters heeft de plek op primetime moeten inleveren. Het programma, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in de strijd om de titel beste dronepiloot, moet plaatsmaken voor herhalingen van Ellen & Naomi.

Drone Masters kon al niet op hele goede kijkcijfers rekenen, getuige de 98.000 kijkers vorige week donderdag. Nu haalt de zender het programma dus naar een ander tijdslot. De resterende zes afleveringen van het programma zijn op zondagavond om 23.30 uur te zien bij SBS6. Weinig kans op succes gezien de meesten maandag weer aan de arbeid moeten.

Dennis van der Geest

In Drone Masters nemen Tanja Jess, Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk en Bertie Steur het tegen elkaar op. De presentatie is in handen van Dennis van der Geest. Hij had eerder de presentatie van Bonje met de buren en De wereld rond met 80-jarigen in handen.

De Lijf Show

Vanaf 18 oktober wordt op het oorspronkelijke tijdslot van Drone Masters het programma De Lijf Show met Viktor Brand uitgezonden.

Meer over:

Reageren