De Psycho Show

Filemon Wesselink en Sophie Hillbrand na elf jaar weer presentatieduo

22 augustus 2019 10:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink gaan na elf jaar weer samen een programma maken voor BNNVARA. Het tweetal wordt het gezicht van De Psycho Show.

In De Psycho Show wordt het menselijk lichaam onder de loep genomen. Iedere aflevering staat bol van de weetjes, onderzoeken, interviews en verrassende experimenten. Zo komen onder anderen Willem Holleeder en Alice en Wonderland aan bod. Gevallen van uitersten dus.

Normaal

"Ik zie ernaar uit dat ik mijzelf en m'n lichaam ter beschikking kan stellen van de wetenschap. Maar ik ben vooral blij dat ik weer herenigd ben met Sophie!", zegt Filemon in een persbericht. Zijn mede-presentator gaat wat verder op de materie in. "Er bestaat een bepaald beeld van wat 'normaal' is, maar stiekem hebben we allemaal onze eigenaardigheden en zijn we hier en daar wel een beetje gek en ingewikkeld. De ene persoon met een echte gediagnosticeerde aandoening, de ander vanwege aangeleerd gedrag. In De Psycho Show komt alles voorbij en vieren we juist het niet 'normaal' zijn. Normaal klinkt dan ineens ook wel erg saai", aldus Sophie.

Opstandelingen

Filemon Wesselink was de laatste tijd vooral druk met de Tour de France doordat hij een vaste rubriek had in Tour du Jour. Daarnaast was hij te zien in het programma Vreemdgaan met Filemon. Sophie Hilbrand dook in de wereld van ruzies voor Opstandelingen. Elf jaar geleden werkten ze samen aan Spuiten & Slikken.

De Psycho Show is vanaf 4 september om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Meer over