Lekker praten

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink maken samen talkshow

20 juni 2019 13:44 | informatief | Door Irma Tomas

© ANP
Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink (op de foto nog piepjong) werken op dit moment aan een gezamenlijke talkshow. Volgens Sophie wordt het hoe dan ook 'heel leuk!'.

„We zijn nu bezig met het ontwikkelen. Het programma gaat er zeker komen, later gaan we vertellen wat het precies is”, zegt Sophie Hilbrand tegen Nu.nl. Volgens de presentatrice hebben de twee oud-BNN'ers veel gemeen met elkaar. „We vinden elkaar wel in de psychologische aspecten van de programma's die we maken.”

Burn-outs en autisme

Hilbrand en Filemon Wesselink maken de laatste jaren vooral programma's over zichzelf en hun ontwikkeling. Zo verdiepte Sophie zich recentelijk in burn-outs en hield Filemon zich o.a. bezig met relaties en vreemdgaan en autisme.

NPO 3 wordt regionaal

De talkshow in kwestie wordt waarschijnlijk uitgezonden op NPO 3 en dat zou wel eens een van de laatste keren kunnen zijn dat de twee BN'ers een programma op die plek kunnen maken. De politiek besloot recentelijk dat NPO 3 een regionale zender moet worden. Daar baalt Sophie behoorlijk van: „NPO3 doet het goed in de doelgroep en er wordt fantastisch drama op uitgezonden. Ik heb het idee dat bij het maken van de plannen in Den Haag de televisie niet één keer is aangegaan om te kijken wat er eigenlijk te zien is.”

Meer over