Door herhalingen Paleis voor een Prikkie

Frank en Rogier blijven Martien Meiland dwarszitten bij SBS

27 januari 2020 15:04 | amusement | Door Jef Willemsen

© Reinier Bergsma
Dat het niet botert tussen Martien Meiland en Frank & Rogier is geen geheim, maar SBS houdt de vete tussen de heren indirect in leven zelfs na de RTL-overstap van de ex-Paleis voor een prikkie-gezichten.

Vorig jaar kwam al aan het licht dat Martien Meiland geen hoge pet op heeft van het stel. Zo ontkende hij ze ooit ontmoet te hebben en weigerde hij ze te ontvangen op chateau Marillaux.

Cash or trash

Met het vertrek van Frank en Rogier naar RTL leek het probleem de wereld uit, maar dankzij het nieuwe programmaschema van SBS zitten de mannen alsnog in elkaars vaarwater. Begin maart keert Martien op dinsdagavond om 21.30 uur terug met het tweede seizoen van Cash or trash. De opnames zijn afgelopen weekend afgerond, zo liet Martien al weten op Instagram. Maar uit hetzelfde programmaschema blijkt dat SBS een uur voor Cash or trash herhalingen van Paleis voor een prikkie uitzendt.

Nieuwe presentatoren

Momenteel is SBS druk aan het zoeken naar twee nieuwe gezichten voor Paleis voor een prikkie, daarom worden tot die tijd oude afleveringen met Frank en Rogier uitgezonden. De ervaring leert echter dat kijkers herhalingen doorgaans links laten liggen. Dat betekent dat er sowieso al een stuk minder mensen klaar zitten als Martien met gloednieuwe afleveringen van zijn taxatieprogramma komt.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Erica zet de ‘la famille meiland’ wijn alvast maar koud, morgen weer thuis na de opnames ‘Cash or Trash’!

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Meer over