The end

Geen nieuw seizoen Herrie in de Druiventros

11 April 2018 15:54 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker
Herrie in de Druiventros krijgt definitief geen tweede seizoen. Dat komt vooral door Druiventros-directielid Mieke Mutsaers-van Dam. Ze hekelt Willem Reimers en vindt het verschrikkelijk dat ze wordt ondertiteld door RTL.

Herrie in de Druiventros leek een tweede seizoen te krijgen, maar de directie van het familiehotel in het Brabantse Berkel-Enschot heeft definitief een streep door het programma gezet. “We hadden er graag nog een seizoen aan vast geplakt, maar we durven het risico niet aan”, vertelt Janny, de dochter van Mieke, aan het AD.

Ruzie

Mieke kan niet door een deur met hotelier Willem Reimers, die er samen met tv-kok Herman den Blijker alles aan wil doen om het hotel een boost te geven. Ook vindt ze het niet nodig om te worden ondertiteld.

Ondertiteling

Mieke is niet het enige directielid dat de ondertiteling onnodig vindt. Ook schoonzoon Rob vindt de vertalingen onprettig. Ze blijken niet alleen te staan. “Veel provinciegenoten vinden dat ook jammer en vertellen me: ‘die ondertiteling, potverdorie. Waarom worden wij zo simpel weggezet. Herman was ook niet te verstaan’, zeggen ze dan”, aldus Rob.

Nieuwe klus?

Het huwelijk tussen RTL en De Druiventros is dus definitief voorbij. Of Herman en Willem een nieuw hotel kunnen vinden dat ze mogen redden is vooralsnog onbekend.

Lees ook: Onverslaanbare Nederlander in Vlaamse spelshow Blokken

Meer over