'Ze maakte me aan het huilen'

Gordon verdrietig om overleden Corry (102)

Ze was een van zijn favoriete deelnemers uit het tv-programma 100 Jaar Jong. Maar helaas – Gordon meldt zondag op Facebook dat hij afscheid heeft moeten nemen van de 102-jarige Corry Lustenhouwer. De zanger was erg aan haar gehecht. "Ze maakte me aan het huilen."

In 100 Jaar Jong ging Gordon langs bij mensen die minimaal een eeuw oud zijn. Afgelopen januari was het de beurt aan mevrouw Lustenhouwer, die ondanks haar leeftijd nog genoeg levenslust had. Zo is in de aflevering te zien dat Gordon samen met haar de schoonheidsspecialist bezocht en hoe ze grapte hem te zullen verleiden op haar bed.

Altijd opgetogen

Gordon is vol lof over mevrouw Lustenhouwer. "Een bijzondere vrouw met een ongekende levenslust", vertelt hij in een post op Instagram. "Altijd opgetogen en vol van vreugde. Ik had haar vorige week nog even gebeld en dan de dankbaarheid die er dan was voor zo’n simpel belletje. Ze klonk heel broos en eigenlijk namen we toen al afscheid van elkaar. Ze is vanmorgen overleden en mocht maar liefst 102 jaar worden."

Bijzonder moment

In zijn bericht haalt hij een bijzonder moment op dat hij heeft beleefd met Corry. "Ik heb nog gedanst met haar en herinneringen opgehaald aan haar man waar ze zo gek op was. Ik kuste haar nog en gaf haar nog een paar prachtige schoenen. Ze maakte me aan het huilen omdat ze mij mijn geluk ook zo gunde."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Over 2 weken wordt de serie 100 jaar jong herhaald. Vanaf 13 Mei elke woensdag om 21.30 weer genieten van die prachtige mensen op zeer hoge leeftijd. Een van mijn favoriete personen uit de serie was Mevrouw Corry Lustenhouwer, een bijzondere vrouw met een ongekende levenslust! Altijd opgetogen en vol van vreugde. Ik had haar vorige week nog even gebeld en dan de dankbaarheid die er dan was voor zo’n simpel belletje. Ze klonk heel broos en eigenlijk namen we toen al afscheid van elkaar. Ze is vanmorgen overleden en mocht maar liefst 102 jaar worden. Ik heb nog gedanst met haar en herinneringen opgehaald aan haar man waar ze zo gek op was. Ik kuste haar nog en gaf haar nog een paar prachtige schoenen. Ze maakte me aan het huilen omdat ze mij mijn geluk ook zo gunde. Ik ga haar nooit vergeten en als ik iets geleerd heb van haar dan is het om altijd door te gaan en positief te blijven wat er ook gebeurd. Lieve Corry, rust in vrede lief mens. Wat een eer dat ik u heb mogen leren kennen. Until we meet again some sunny day...........liefs Gordon #dankbaar #mooimens #rip #102#mooiprogramma #inherstel #carpediem

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Foto in het graf 

Het is helaas niet de eerste keer dat Gordon afscheid heeft genomen van een deelnemer. Eerder overleed ook de 103-jarige Koosje. De zanger heeft te horen gekregen dat Koosje een foto van hen samen heeft meegenomen in haar graf.

Meer over: