Bakken maar

Heel Holland bakt vijf jaar langer te zien bij Omroep MAX

15 januari 2021 15:27 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Elvin Boer
Heel Holland bakt is ook de komende jaren te zien bij Omroep MAX. Zenderbaas Jan Slagter heeft onlangs voor vijf jaar de rechten van het programma gekocht.

Heel Holland bakt is sinds 2013 te zien bij de publieke omroep. “Ik heb altijd in het format geloofd en het publiek heeft het omarmd. Het is gewoon een hartstikke leuk programma dat dicht bij de mensen staat”, zegt Slagter in gesprek met het AD.

Klassieker

Het kijkcijferkanon is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen. Volgens Slagter is het einde nog lang niet in zicht. “Het gaat een klassieker worden. Of misschien is het dat al. We hoeven er niets aan toe te voegen of te veranderen. Het enige dat dit jaar anders is, is de tent. Het ziet er beter uit, dus ik denk dat we daarmee doorgaan.”

Chun

Ook tijdens de coronacrisis werd er dus een seizoen gedraaid. Met wederom André van Duin als presentator en Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven als juryleden. Afgelopen zondag moest Chun het strijdtoneel verlaten, wat bij veel kijkers voor onbegrip zorgde

Heel Holland bakt is zondag om 20.25 uur te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over