Vanaf 30 maart

Heimwee TV op NPO 2

26 maart 2020 16:25 | amusement | Door Irma Tomas

© Leendert Jansen
De NPO start vanaf maandag op NPO 2 met Heimwee TV. En daarin is van alles te zien uit de archieven. Bijvoorbeeld de comedyserie Zeg 'ns Aaa. En dat allemaal omdat we met z'n allen thuiszitten. 

Heimwee TV is ongeveer hetzelfde als Troost TV, maar dan overdag en op NPO 2. Ook kunnen kijkers niet zelf suggesties aandragen, de programmering is door de Publieke Omroep zelf al ingevuld en ziet er vanaf 30 maart zo uit: 

10.00 uur

Vanaf 10.00 uur zijn er op NPO 2 programma’s te zien zoals Denkend aan Showroom dat nog een keer stilstaat bij excentrieke landgenoten of een terugblik op de geschiedenis van The Cats. Ook verschillende afleveringen uit de serie TV Monument komen voorbij.

11.00 uur

Tegen de klok van elven is het tijd voor Sonja, Willem Duys’ Voor de vuist weg, Klasgenoten, Villa Felderhof en TROS TV Show op reis.

Lunch

De liefhebbers van sitcoms komen rond de lunch ruimschoots aan hun trekken bij de klassiekers Zeg ’ns Aaa, Oppassen!!! en All Stars. De EO toont elke dag om 12.10 uur bekroonde natuurreeksen van de BBC.

Gouden Televizier-Ring

Na Heb je dat gezien? zijn om ongeveer 13.15 uur winnaars van de Gouden Televizier-Ring aan de beurt zoals Eén van de acht, André van Duins Dag dag heerlijke lach en Kopspijkers. Ook is er ruimte voor kluchten, theater en evenementen van vroeger. De middag eindigt met onder meer Lang leve de vereniging van Michiel van Erp en cabaret.

Meer over