Wedstrijd

Herman den Blijker zoekt mensen voor z'n pop-up restaurant

9 mei 2019 11:29 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL

In het nieuwe programma van Herman den Blijker, Herman’s Pop-Up Restaurant, zoekt de kok personeel. Gedurende een reis door het Middelandse Zeegebied vallen steeds koppels af. De winnaars mogen het restaurant van Herman runnen.

Dit jaar opent Herman den Blijker een nieuw, Mediterraans pop-up restaurant in Rotterdam en daarvoor is hij op zoek naar een chef-kok en maître. In Herman’s Pop-Up Restaurant gaan Herman en Meneer Reimers met zes duo’s op reis door het Middellandse Zeegebied om zo te bepalen wie zijn pop-up restaurant mogen gaan runnen.

Samenwerken

De koppels worden op Ibiza, in Italië en Tunesië getest op hun chef- en maître-kwaliteiten. Naast hun expertise in de Mediterraanse keuken wordt ook van de duo's verwacht dat ze feilloos kunnen samenwerken en kennis hebben van styling, inkoopbeleid en wijn. Per aflevering gaan de minst presterende koppels met elkaar het duel aan en wordt het verliezende koppel naar huis gestuurd.

Ibiza

In de eerste aflevering gaat Herman samen met de deelnemers naar het Spaanse eiland Ibiza, waar ze een Spaanse Paella moeten maken op ehet strand. In de finale gaan de twee overgebleven duo’s de strijd met elkaar aan in het pop-up restaurant zelf.

Hermans Pop-Up Restaurant, vanaf dinsdag 21 mei om 21.30 uur bij RTL 4

Meer over