"Hoe Tan en Twan zijn geflopt'

Humberto Tan teleurgesteld in lied Beau

8 januari 2020 15:44 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot RTL 4
Humbert Tan is danig in zijn wiek geschoten door Beau van Erven Dorens. Humberto noemt Beau niet bij naam maar het is voor iedereen duidelijk over wie de presentator het heeft. 

Op zijn Instagram-pagina bespreekt Humberto Tan zijn optreden bij Jinek van dinsdagavond. De presentator laat duidelijk merken (zoals hij dat in de uitzending ook al deed) dat het niet leuk is wanneer mensen zijn RTL Late night als mislukt beschouwen en daar heeft hij natuurlijk ook groot gelijk in. Alleen het laatste seizoen was de koek op. Maar Humbert schrijft ook het volgende: 'ik hoorde een collega zelfs 'zingen' hoe "Tan en Twan zijn geflopt en geslacht'. 

Zelfspot

Dan heeft hij het natuurlijk over Beau van Erven Dorens die zijn eerste uitzending afsloot met een lied vol zelfspot over zijn angst voor het mislukken van de talkshow Beau. De presentator bedoelde de tekst niet kwaad, maar Humberto neemt de zinsnede duidelijk zeer serieus en voelt zich gekrenkt. Misschien was Humberto daarom nog niet te gast in de talkshow van collega Beau. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteravond was ik voor het eerst sinds mijn vertrek bij RTLLN gast bij Jinek. Voor het eerst op het tijdslot bij rtl4 waar ik samen met mijn team 5 jaar lang RTLLN heb mogen maken. Ik was er nerveus over. Gek eigenlijk, want ik voel me thuis aan een talkshowtafel, maar ik wilde me niet uitsluitend "verdedigen" voor een programma dat mij in 1055!! uitzendingen zoveel heeft gegeven. De agelopen jaren heb ik in kranten gelezen hoe "Humberto is mislukt met RTLLN", ik hoorde een collega zelfs 'zingen' hoe "Tan en Twan zijn geflopt en geslacht". En zo waren er nog meer voorbeelden. Een periode van 5 jaar en een korte tijd van 5 maanden worden gewoon op 1 hoop gegooid. Vreemd... Het past totaal niet bij het gevoel dat ik heb over RTLLN. Het past niet bij de vele prijzen die we gewonnen hebben. Het past niet bij de bijzondere herinneringen aan de verschillende mensen die ik gesproken heb aan tafel. Dat wilde ik 1x gezegd hebben en dat heb ik @jinek_rtl gedaan. Niet meer, niet minder. Blijf vooral zeggen en zingen dat het "mislukt" was, ik heb andere gevoelens. Dank voor de vele reacties die ik gekregen heb nav de uitzending van Jinek! Ik kan jullie niet allemaal bedanken dus daarom doe ik het zo!!! DANK!!! En nu door. Geniet van nu Jinek @rtl4 of van de tien op 1, maar "talkshowoorlog"?? Terwijl er een echte oorlog in ontwikkeling lijkt in Iran/Irak? Prachtig toch dat beide programma's alles geven om de gast van de dag te hebben!! Voor ons als kijker perfect! We hebben keuze en dat is altijd goed en zeker geen "oorlog".

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

 

Meer over