'Geen burn-out'

Ik geloof in mij-ster René le Blanc gebukt onder plotselinge roem

5 november 2020 10:33 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS 6
Zanger René le Blanc schittert momenteel in de SBS-realityreeks Ik geloof in mij, maar de roem heeft een duistere keerzijde voor de zanger: op doktersadvies moet hij het kalm aan doen.

René bracht zijn volgers via social media op de hoogte van het slechte nieuws.

Mini-optreden

In een verklaring schrijft René: "Een burn-out wil ik het niet noemen. Er is momenteel veel aandacht, dus ik heb besloten om het deze week wat rustiger aan te doen." Zijn geplande mini-optreden op woensdag 4 november kwam daardoor te vervallen. Of de aangekondigde verscherping van de coronamaatregelen met dit besluit te maken hebben is niet bekend.

Rustig aan

Alle bekendheid gaat de Nederlandse Engelbert Humperdinck niet in de koude kleren zitten: "De laatste tijd staat mijn leven op zijn kop. Ik ga laat naar bed, maar ben al weer vroeg wakker. Er is zo veel werk te doen, dat ik wel móét. De combinatie van weinig rust heeft mij doen besluiten in overleg met mensen die ervoor geleerd hebben om het even wat rustiger aan te doen."

Plannen

Maar René laat zich niet kisten, ook al voelt hij zich momenteel niet zo fit: "Zo snel mogelijk probeer ik weer vol gas te gaan, want er staan heel belangrijke afspraken in mijn agenda. Daar kan ik nu nog niks over vertellen, maar Nederland zal daarvan opkijken. Het spijt mij wel dat ik een mini-optreden heb moeten afgelasten, maar nu is het vooral belangrijk om weer op adem te komen."

Ik geloof in mij is iedere vrijdagavond te zien rond 22.00 uur bij SBS 6.

 

Meer over