Vaker met ruzie gewerkt...

Johan Derksen verwacht dat Veronica Inside op de oude voet doorgaat

11 augustus 2020 08:34 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Veronica inside keert over een maand terug op televisie en wat Johan Derksen betreft is er dan van de recente moeilijkheden niets meer te merken.

In gesprek met RTV Rijnmond blikt Derksen vooruit op het nieuwe seizoen en de gespannen verhoudingen tussen hem en presentator Wilred Genee.

Geloofwaardigheid

Wat Derksen betreft is er niets veranderd. Hij meent nog steeds dat Wilfred zich hypocriet heeft opgesteld toen hij tijdens de 'racismespecial' van het programma de rol van onafhankelijke gespreksleider naar zich toe trok. Daarmee heeft Genee volgens Johan een bom onder het programma gelegd: "Ik vind dat Wilfred een authentiek programma opgeblazen heeft door plotseling heel hypocriet de politiek-correcte verslaggever te gaan spelen, terwijl hij me drie dagen eerder een foto van Akwasi toonde met het idee: als ik die foto laat zien, dan zeggen Johan en René er wel wat van."

John de Mol

Derksen was klaar het bijltje erbij neer te gooien, maar John de Mol dwong de heren hun contract uit te dienen. Johan schuift dus weer aan, maar voor een gespannen sfeer vreest hij niet: "Dat gaat weer lopen als een trein, want als wij weer bij elkaar zitten dan is die chemie er. De kijker hoeft er niet de dupe van te worden. We hebben wel vaker onder dat soort omstandigheden programma’s gemaakt."

Veronica inside is vanaf maandag 11 september weer te zien om 20.30 uur op Veronica.

Meer over